Buradasınız

6736 Sayılı Kanun Bilgilendirme toplantısı MODER

6736 Sayılı Kanun Bilgilendirme toplantısı MODER

6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden yapılandırılması Kanunu Bilgilendirme Toplantısı 

06/10/2016

Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER

        6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu bilgilendirme toplantıları kapsamında Vergi Dairesi Başkanımız Adem GÜNGÖR, Denetim Grup Müdür Vekilimiz Orhan ŞENER ile birlikte 06.10.2016 tarihinde saat 16:00'da Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ ve Dernek üyeleriyle bir araya geldiler.

       MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ açılış konuşmasında verginin önemi ve vergi ödevinin bütün vatandaşların en önemli görevi olduğunu belirterek, toplumun istek ve ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için vergi ile ilgili sorumlulukların yerine getirilmesinden bahsederek, bu konuda MODER olarak diğer insanlara örnek olunması gerektiğini vurgulamıştır. Sözlerinin devamında toplumun rahatlığı ve huzurunun yine toplumu oluşturan bireylerin devlete karşı görevlerini yerine getirmesi ile mümkün olacağını belirtmiştir. Bu nedenle 6736 sayılı Yapılandırma Kanunu ile ilgili olarak düzenlenen bilgilendirme toplantısında Mersin Vergi Dairesi Başkanı Sayın Adem GÜNGÖR ve Grup Müdürü Sayın Orhan ŞENER ‘e, bir araya gelmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirmiştir.

      19 Ağustos 2016 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında yapılan bilgilendirme toplantısında Vergi Dairesi Başkanımız Adem GÜNGÖR ise konuşmasında toplumun her kesimini ilgilendirebilecek nitelikte bir Kanun olan Yapılandırma Kanunu’ndan yararlanmak için bir an önce başvuruların yapılması ve imkânlar dahilinde peşin ödemelerin seçilmesinde yarar olduğunu duyurmak istediklerini belirtmiştir.

          Grup Müdürü Orhan ŞENER’in 6736 sayılı Yapılandırma Kanunu ile ilgili sunumu ile devam eden toplantı, üyelerin sorularının cevaplandırılması ile sona ermiştir.

          MODER Başkanı Vahdettin KILIÇ, Başkanımıza; toplantıya katılarak bilgi ve değerlendirmelerde bulunduğu için teşekkürlerini ifade ederek, Dernek adına günün anısına plaket takdim etmiştir.