Buradasınız

Ortak Veznelerimiz Hizmete Açılmıştır.

Ortak Veznelerimiz Hizmete Açılmıştır.

KAMUOYUNA DUYURU

ORTAK VEZNELER HİZMETE AÇILMIŞTIR

          Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi ve diğer kamu gelirlerinin tam ve zamanında tahsil edilmesini sağlamak üzere, ödeme seçeneklerini geliştirmekte, mükellefleri vergisel yükümlülükleri konusunda etkin bir biçimde bilgilendirerek Ülkemiz mali yönetiminde önemli bir fonksiyonu yerine getirmektedir.

         Bu kapsamda Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı olarak mükelleflerimize daha etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla, ana hizmet binamızın farklı katlarında hizmet sunan Uray, Liman ve İstiklal Vergi Dairelerinde faaliyet gösteren vezneler kapatılarak aynı hizmet binamızın birinci katında 01 Kasım 2016 tarihinden itibaren ortak vezne uygulamasına geçilmiştir.

         Yeni oluşturulan ortak veznelerden Uray, Liman, İstiklal Vergi Dairesi mükellefleri ile İl merkezinde farklı binada hizmet veren ve mevcut vezneleri faal olan Toros Vergi Dairesi mükellefleri de yararlanabilecektir.

         Böylelikle yoğunluğun yaşandığı veznelerdeki iş yükü paylaşılarak mükelleflerimize en kısa sürede verimli ve hızlı tahsilat  hizmeti verilmesi sağlanacaktır.